Küldetésünk az automatizálás útján egyszerűsíteni és főleg hatékonyabbá tenni a munkát

A Beed egy olyan eszköz, amelyen 2014-ben kezdtünk el dolgozni. Azóta az európai árösszehasonlító oldalakon való licitálás optimalizálásának keresett eszköze lett.

Értjük a magyar piacot

Tizenöt év tapasztalattal rendelkezünk a magyar e-kereskedelem területén. Ugyanakkor anyatársaságunknak köszönhetően rálátásunk van más országok helyzetére is. Így aztán minden egyes ország egyedi problémáihoz alkalmazkodni tudunk. Minden piacon helyi szakemberekkel és tanácsadókkal dolgozunk együtt.

Hozzájárulunk a magyar e-kereskedelem fejlődéséhez

Rendszeresen tartunk workshopokat, részt veszünk rendezvényeken és előadásokat tartunk a legnagyobb magyar konferenciákon. Az Ecommerce Hungary tagjai vagyunk.

Magunk mögött tudhatjuk az egész Heureka csoport támogatását

A Heureka Group tagjaként szorosan együttműködünk az egész Heureka Grouppal (a Heureka.cz, Heureka.sk, Arukereso.hu, Compari.ro tulajdonosaival) és élvezzük támogatásukat. Számodra ez a biztosítéka annak, hogy a Beeddel mindig minden újdonságról értesülni fogsz.

Jelenleg a magyar, cseh és szlovák piacokon élvezheted a Beed előnyeit.

Közép- és Kelet-Európában számos webáruház bízik bennünk

A Beed már nyolc éve működik a közép-európai piacon, Magyarországon 2017 óta. Ez idő alatt ennyi pénzt segítettünk megkeresni.

ügyfél bízik a Beedben

termék havonta

Magyarországon a Beeden átfolyó termékek havi forgalma

Használd ki a két hét ingyenes lehetőséget
és csatlakozz egy nagyszerű társasághoz.

Agnes Jano

Agnes Jano

Beed tanácsadó

„Keress minket bizalommal!”

© Beed, Dataweps 2020, beed@arukereso.com